logo hjeronymus

 

 

behandlingar

"En Hjeronymusbehandling resulterar i en underbart ren hy, den stimulerar cellförnyelsen och lämnar en fantastisk lyster, resultatet är omdelbart och den fortsätter verka efter behandlingen."

En Hjeronymusbehandling är en djupverkande rengöringsbehandling, tillika en skönhetsbehandling, och är baserad kring hudens egna finurliga rengöringssystem. Den livar upp hudens vitala funktioner, stimulerar blodcirkulationen och har en sammandragande effekt.

Behandlingarna verkar positivt på finare linjer, porstorlek, pigmentfläckar och orenheter och innehåller djupverkande frukt syror som ökar cellförnyelsen och på sikt slätar ut ojämnheter i hyn. Fantastisk som 'Quick fix' när man snabbt vill åstadkomma strålande fräsh lyster i hyn.

Behandlingen Elsa Hjeronymus från början utvecklade visade sig vara mycket effektiv på acnehy. Likaså idag når vi fantastiskt goda resultat på fet-, oren- och acnehy, tillika rosacea. Vi har utöver behandlingarna ett flertal produkter speciellt framtagna för att vårda och förebygga liknande hud tillstånd. Behandlingarna har en positiv verkan på ärrvävnad.

Oavsett din hud typ och din hys unika förutsättningar finner du en effektiv och njutbar behandling hos Hjeronymus. Våra auktoriserade hudterapeuter guidar dig genom våra produkter, med hänsyn till din hy, för att skapa din personliga hudvårds rutin och på så sätt nå bästa resultat. 

Din hy är unik - låt oss vårda den åt Dig

 

För att finna din närmsta salong och boka in dig för en behandling 
klicka härDet Skandinaviska hudvårdssystemet för henne & honom Denmark Finland United Kingdom

Regementsgatan 50 217 48 Malmö | Tel 040-224450 | Fax 040-217790 | E-mail: info(at)hjeronymus.se
Login