logo hjeronymus

 

 

om oss

Hjeronymus Cosmetic började sin resa i Danmark där Fru Elsa Hjeronymus under 1940-talet startade en hudvårdsserie för ungdomar och kvinnor med problemhy och nådde mycket goda resultat.

2009 tar Almén Cosmetic över Elsa Hjeronymus med ambitionen att vidareutveckla och fortsätta det uppskattade arbetet som Hjeronymus terapeuterna gör i samverkan med oss. Idag utförs behandlingarna av auktoriserade hudterapeuter med stor erfarenhet av huden och numera är ansiktsbehandlingarna och produkterna anpassade för alla hudtyper.

Ideologin som är grunden i Hjeronymus är att en ren hy är en vacker hy med underbar lyster. Denna tro är styrande i så väl våra behandlingar som i vår produktserie. Vi vidareför även Elsa Hjeronymus brinnande förväntan att effektivt kunna behandla och hjälpa de mer problem artade hudtyperna och inom detta område åstadkommer vi fantastiska resultat.

Vi arbetar ständigt med att vidareutveckla professionella produkter för din hud. Kvalité är centralt för oss, tillika ingår det i vårt arbeta att värna om miljön genom att ta fram produkter som är verksamma på huden och skonsamma i den externa miljö vi lever i.

Vår tillverkning sker i den vackra staden Halmstad som ligger vid Nissans mynning i Laholmsbukten. Tillsammans med vårt huvudkontor i Malmö arbetar vi glatt för att tillgodose våra kunders önskemål och stolt föra vidare det arbete Fru Hjeronymus påbörjade för 70-år sedan. Idag finns det Hjeronymus kliniker och återförsäljare i flera europeiska länder.

Ditt ansikte är unikt så låt oss få vårda det åt dig, såväl till vardags som till fest!

Vi önskar er varmt välkomna till oss på Hjeronymus

Johan Almén
VDDet Skandinaviska hudvårdssystemet för henne & honom Denmark Finland United Kingdom

Regementsgatan 50 217 48 Malmö | Tel 040-224450 | Fax 040-217790 | E-mail: info(at)hjeronymus.se
Login